If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,колеги! от два-три дни горивната ми помпа,стана по шумна в работата си,това значе ли че ще ме изоставя,или е някакво смущение,и няма да изгори.Някой ако кара така като мен да каже, да ли е проблем
Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Ако имаш външен горивен филтър - смени го, ако нямаш, карай докато спре.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
А на бас че си на газ и караш на резерва бензин(свети ти лампата)
Аз съм така от както съм си взел колата блозо 11 месеца и нее изгоряла но бензина ми е винаги над половината.
Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
как да разбера на мен дали ми е изгоряла помпата.Карам на газ но винаги съм имал половин резервоар с бензин,и никога не ми е бръмчала помпата.Просто сега не иска и да запали на бензин.Колата е 145ца боксер 1.6
И аз сам на ГАЗ и от както я имам си чувам едно жужене. Питах един газаджия и той ми каза че трябва да се сложи някакво реле което да изключва бензиновата помпа когато караш на газ.
как да разбера на мен дали ми е изгоряла помпата.Карам на газ но винаги съм имал половин резервоар с бензин,и никога не ми е бръмчала помпата.Просто сега не иска и да запали на бензин.Колата е 145ца боксер 1.6
Като дадеш на контакт тя се чува, незнам защо при теб несе е чувала (от резервоара се чува едно жужене), може да нети е изгоряла, а да е блокирала, мойта от време на време блокираше и накрая се оправи като я смених с нова
Точно на боксера като дадеш на контакт помпата не работи !!!
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment